O se saogalemu, Malosiaga-sefe ma siosiomaga Friendly tafe pulea tafe Fofo

Afuala mo maualuga maualuga hydrogenation faiga

Hydrogenation tekonolosi mo suauʻu o se taua gaioiga i suauʻu oloa, fesuiaʻi ma mamafa gaosiga gaʻo. E le gata e mafai ona faʻaleleia atili le loloto o tulaga lua faiga mo suauʻu le lelei ma le toe faʻaleleia o le malamalama hydrocarbon, ae faʻateleina foʻi le tulaga lelei o suauʻu suauʻu ma faʻaititia ai le faʻaleagaina o le siosiomaga. O le mea lea, o le togafitia o le vai, o le taʻeina o le vai poʻo le Residue hydro treated ma isi hydrogenation system ua avea ma vaega taua o le vaega faʻamama. Hydrogenation Unit o loʻo i totonu o le afi lamatiaga vasega A, o le taua tele faʻatekonolosi foliga o le maualuga vevela, maualuga mamafa, hydrogen toe fesuiaʻi. Hydrogenation maualuga mamafa afuala e: maualuga tekonolosi, matua atoatoa lelei manaʻoga, saogalemu ma le faʻatuatuaina.

Alatoto mo le maualuga uunaiga hydrogenation i ai uiga nei, i le faaopoopo atu i le galuega tauave o le masani afuala:

  1. E aveʻese faʻamamāina emissions o le auala e faʻamautinoa faʻamaufaʻailogaina gaioiga o le alatoto, o le ituaiga fesoʻotaʻiga o le tino ma le au e faʻaogaina i le mamafa faʻamaufaʻailogaina, ma le pulou, faʻamau faʻamau ma le fa-eletise mama, ma isi ua fuafuaina atoa tusa ma le EN 12516-2 i aloese mai leakage.
  2. O le tino o loʻo i ai se faʻamamafa faʻamamafaina i lalo o le tulaga galue ma le ANSYS auiliiliga polokalama, ma le tulimanu o le mafatiaga sone o loʻo faia se faʻamamafaina auiliiliga o le ata e mautinoa ai le deformation o le tino, ina ia aloese mai leakage totonu.
  3. O le teuina e mama graphite (mama carbon mea ≥95%) ma soʻofaʻafefe uʻamea stainless fusi faʻamama mama mai le US GARLOCK Company. O le maualuga o le mama graphite na faia muamua o le 1120kg / m3. Ma o mea teu uma o loʻo iai le taofiofia o le pala. O mea o loʻo i totonu o le faamamaina o le vailaʻau o le klorone o le <100ppm o loʻo i ai mea faʻapipiʻi, suauʻu ma isi mea faʻaopopo, ina ia mafai ai ona aloese mai le pala o le pogai e le CI ma faʻasuʻeseʻesega auala.
  4. O le faʻagasologa o le faia o vaega o le mamafa o loo i luga o le faʻavae o le faia o le faʻagasologa o le iloiloga o le usitaʻia, o loʻo iai le 100% le faʻataʻitaʻia. O le semi-maeʻa oloa o le castings e ogatasi ma manaoga o maualuga-vevela ma maualuga-mamafa afuala hydrogenation; Masini ma faʻapotopotoga o loʻo faʻamalosia le faʻagaioiga ma le faʻagasologa o faʻapotopotoga.

 

Faʻamatalaga faʻapitoa
Tele 2 "~ 24"
Fuafuaina Vasega 600 ~ Vasega 2500
Mamanu tulaga faatonuina API 600, API 6D, BS 1873, ASME B16.34
Suʻega & asiasiga API 598, API 6D, ISO 5208, ISO 14313, BS 5146
Mea e fai a le Tino Carbon Steel, Stainless Steel, Alloy Steel, Duplex Steel
Faagaioiga Uilima uili, kia, afi, paʻu

Faʻaaliga: O le tele o serial vaʻavaʻa fesoʻotaʻi flange mafai ona fuafuaina e tusa ma tagata faʻatau manaʻoga.


Taimi Post: Nov-10-2020